Afbeeldingen

Home » Afbeeldingen

Hier vind je de meest hilarische plaatjes die je op het internet kunt vinden. Als je op zoek bent naar afbeeldingen die je aan het lachen maken, dan ben je hier aan het juiste adres.

arme putin mag geen tanks sturen
Soms denk ik wel eens: is dit allemaal gebeurt omdat ik dat berichtje niet naar 10 anderen heb doorgestuurd?
Mijn dokter zei dat joggen 10jaar aan m'n leven kan toevoegen. Ik denk dat hij gelijk heeft. Ik voel me direct 10 jaar ouder.
Ik ben normaal gesproken niet van het opscheppen maar ik heb vandaag een puzzel in 1 dag gelegd terwijl er op de doos stond 4 tot 6 jaar.
Lui is zo'n lelijk woord, ik noem het liever selectieve participatie
Als dingen je meestal de eerste keer niet lukken, zou ik parachutespringen overslaan.
niet zeker
Voor de gene die zegt "geld maakt niet gelukkig" weet gewoon niet waar je moet shoppen.
Problemen met wiskunde? Bell 0800-[(10x)(ln(13e))]-[sin(xy)/2.362x]

Grappige plaatjes van hoge kwaliteit

Onze selectie is de beste die er is. We hebben onszelf uitgebreid getest op ons vermogen om de meest grappige afbeeldingen te vinden. We hebben ons tot het uiterste gedreven en van onszelf zijn alleen de besten zijn overgebleven. Wie dan wel? Nou, wijzelf. We hebben de diepste hoeken van het internet doorzocht om de meest hilarische afbeeldingen te vinden en te verzamelen.

Er is niets slecht aan schunnig

We hebben het over de platvloerse grappen en de slechtste humor die je eigenlijk niet wilt laten zien aan je moeder. Maar we weten allemaal dat die het grappigst zijn! Onze selectie van afbeeldingen varieert van schattige lachende katten tot aan de meest bizarre en misschien zelfs wel enigszins beledigende memes. Maar pas op, sommige van deze afbeeldingen zijn zo grappig dat je misschien wel in je broek plast van het lachen. Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor gevoelige zielen!

Er komt altijd meer, dankzij jou!

Maar er is meer! We voegen regelmatig nieuwe afbeeldingen toe aan onze collectie, dus zorg ervoor dat je regelmatig terugkomt om te zien wat we hebben toegevoegd. We hebben ook een inzendingssysteem waar je je eigen grappige afbeeldingen kunt insturen en wie weet zie je jouw afbeelding terug op onze pagina.

Waarom zou je bijdragen aan Humor.nl

Nou, we hebben een beloningssysteem voor de inzendingen die het meest grappig zijn. Ja, echt waar. Wat dan? We zullen het je vertellen. Als jouw afbeelding de meeste stemmen krijgt, dan win je niet alleen de eeuwige roem en glorie, maar ook een officiële goedkeuring van grappigheid. Een heuse eer, nietwaar? Beter dan de loterij winnen, dachten wij zo.

Deel het met de wereld

We nemen ons werk serieus bij humor.nl, maar we vergeten nooit waar het echt om gaat: lachen! Dus neem gerust de tijd om door onze afbeeldingen te bladeren, deel ze met je vrienden en familie, en laat ons weten wat je ervan vindt. Want bij humor.nl gaat het niet alleen om het vinden van grappige afbeeldingen, maar ook om het delen van de lach.

Suggesties

Ben jij die creatieve geest die zijn of haar humor graag deelt met de rest van de wereld? Of heb jij een verzameling van grappige afbeeldingen waar je vrienden en familie niet meer om kunnen stoppen met lachen? Dan ben je bij humor.nl aan het juiste adres! Bij humor.nl staan we altijd open voor nieuwe suggesties, en dat is waar jij in beeld komt. Wil jij jouw grappige afbeeldingen delen met een breder publiek? Dan is dit jouw kans! Het enige wat je hoeft te doen, is het onderstaande formulier in te vullen. Wij zorgen vervolgens dat jouw afbeelding bij de juiste categorie geplaatst wordt en voor iedereen te zien is. Misschien vraag je je af wat voor soort afbeeldingen we zoeken. Nou, eigenlijk alles wat grappig is! Zolang het maar een lach op ons gezicht kan toveren, zijn we er blij mee.

Waarom zou je je grappige afbeelding delen met humor.nl?

Nou, niet alleen krijg je de kans om je humor met de wereld te delen, maar je kunt ook anderen laten lachen en hun dag opfleuren. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van om te lachen? Bij ons kan je eigenlijk alle plaatjes indienen die jij grappig vindt. Van memes tot foto’s van je huisdier die iets doms doet, van cartoons tot tekeningen van jezelf – we willen het allemaal zien. En als het ons aan het lachen maakt, dan zorgen wij ervoor dat anderen er ook om kunnen lachen.

Krijg je daar iets voor?

Nee, sorry. Je krijgt helemaal niks. Dikke pech. Nouja, behalve de voldoening dat jouw afbeelding door duizenden mensen wordt bekeken dan. En eventueel krijg je ook de kans om je naam te delen met onze lezers. Als je dat wilt, tenminste. Maar wees gewaarschuwd, als je afbeelding echt heel grappig is, dan zou het zomaar kunnen zijn dat je opeens beroemd wordt. Dus houd je maar vast! Je krijgt dus toch wel wat! Maar jij zat zeker te azen op een dikke geldprijs, dus wouden we je niet warmmaken.

Niet al te grof, trouwens!

Weet je wat trouwens wel echt not done is? Al te grove afbeeldingen delen met onze site! Dat vinden we echt niet kunnen, ook al zijn we dol op flauwe humor. Als je echt zulke beelden wilt delen, kun je misschien beter naar Dumpert gaan. Die jongens hebben geen enkel schaamtegevoel. Bij ons houden we het graag net een klein beetje netter, want we willen dat iedereen kan genieten van onze grappen. Dus, stuur ons vooral je beste afbeeldingen die niet nét te ver gaan.

Idee insturen