Fijne feestdagen

Home » Berichten » Fijne feestdagen

Feestdagen, het is de tijd van het jaar waarin we allemaal overladen worden met wensen, kaarten, en cadeautjes. Maar het is ook de tijd van het jaar waarbij je er het beste van moet maken. Gelukkig kan Humor.nl je daarbij helpen! We weten dat niet iedereen een creatief genie kan zijn, daarom verzamelen we hier de grappigste en meest originele ideeën zodat ook jij kunt overkomen als een creatieve mastermind.

Zou je je dit jaar zorgen maken over teveel eten, laat het weten! Ik kom het graag opeten. Fijne feestdagen!
Zou er sneeuw vallen, eet geen gele sneeuw. Fijne kerstdagen!
Dat de kerstman je sokken aan de open haard vol mag duwen met winnende loten. Fijne feestdagen!
Fijne feestdagen! Dat de drank voldoende alcohol mag bevatten om de kerstdagen door te komen, succes!

Een grappige kerst gewenst!

Kerst is voor de echte liefhebber van eten, drinken, samen zijn, veel te hoge rekeningen en flinke katers. Het is toch fijn als je al dit alles mag delen met de mensen waarom je het meeste geeft. Dus waarom zou je je niet even bezighouden met het vinden van de perfecte grappige kerstwens? Kom ze maak gerust van deze site pikken hoor. Dat vinden wij alleen maar gezellig. Een beetje humor op z’n tijd kan immers nooit kwaad! Laat ons je inspireren met onze uitgebreide collectie van hilarische kerstwensen.

Fijne feestdagen of fijne oud en nieuw-wensen, wat kan ons het schelen?

En laten we niet de andere feestdagen vergeten, zoals bijvoorbeeld oud en nieuw. De dag dat we vieren dat we weer een jaar dichter bij de dood zijn gekomen, en dat we ons volstoppen met oliebollen en champagne om het te vieren. Het is de tijd van het jaar waarbij iedereen elkaar de beste wensen stuurt, maar waarbij je je ook wel eens afvraagt of je niet gewoon dezelfde boodschap als vorig jaar moet sturen. Gelukkig hebben wij de oplossing! Met onze uitgebreide collectie van grappige oud en nieuw berichten, weet je zeker dat je de lachers op je hand krijgt.

Sterker nog, alle feestdagen zijn grappig!

Natuurlijk zijn niet alleen grappige berichtjes voor kerst welkom, ook voor andere feestdagen kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om een hilarische Halloween-groet of een ludieke Valentijnsdag-kaart, wij willen het allemaal zien. En wat dacht je van Pasen? Het feest waarbij we vieren dat Jezus opstond uit de dood en eieren verstopt voor kinderen. Maar ook een feest waarbij je je familie en vrienden wilt laten weten dat je aan ze denkt. Met onze selectie van grappige Pasen afbeeldingen en memes, kun je ze niet alleen laten zien dat je om ze geeft, maar ook dat je een goed gevoel voor humor hebt. Wat de feestdag ook mag zijn, bij humor.nl hebben we altijd de juiste dosis humor om je te helpen de dag door te komen. Vergeet saaie standaardberichten zoals “Fijne feestdagen gewenst” en stuur je geliefden iets waar ze echt van zullen genieten!

Suggesties

Écht fijne feestdagen zijn bedoeld om samen te vieren, plezier te maken en vooral om te lachen. En wat is er nou beter dan een grappig berichtje om niet alleen de lachspieren van je vrienden en familie te laten werken, maar die van iedereen op humor.nl? Of je nu een hilarische kerstgroet hebt verstuurd naar je oma, of een leuke nieuwjaarswens wilt delen met je vrienden op WhatsApp, wij van Humor.nl horen het graag. Het enige wat je hoeft te doen is het onderstaande formulier in te vullen en jouw grappige berichtje naar ons op te sturen.

Deel het met de wereld

Maar waarom zou je jouw berichtje met ons delen? Omdat het ons een lach op ons gezicht bezorgt, en we weten zeker dat we niet de enige zijn! Heb je nog wat inspiratie nodig? Kijk dan eens naar onze verzameling van grappige berichtjes die we al hebben ontvangen. Wie weet vind je hier wel de perfecte tekst om jouw eigen berichtje nog leuker te maken. Of laat je creativiteit de vrije loop en verras ons met iets compleet nieuws. Wij kunnen niet wachten om te zien wat voor grappige berichtjes jullie allemaal insturen!

Wat kan op Humor.nl?

Veel. Bijna alles. Of trouwens, nu moeten we oppassen wat we zeggen. We accepteren alleen berichtjes die geschikt zijn voor alle leeftijden. Nee, wacht, dat is niet helemaal waar. Een beetje de grens op zoeken mag wel, anders is het niet grappig. Maar niet al te ver. We zouden zeggen, misschien niets wat niet geschikt is voor kids jonger dan zestien? Maargoed, wie zijn wij om te oordelen waar jij je kind naar laat kijken. Dus houd het een beetje netjes en vermijd grove taal of beledigende opmerkingen. Als je iets wilt delen dat te grof is voor humor.nl, dan kun je beter naar een andere website gaan. Of naar je buurtapp. Daar is alles toegestaan, probeer het maar. Voordat je het weet ben je dikke vrienden met je buurvrouw nadat je een grove grap hebt gemaakt. Maar laten we het vooral gezellig houden hier op humor.nl. We kunnen niet wachten om jullie grappige berichtjes te zien!

Berichten toevoegen