Felicitatie man

Home » Berichten » Felicitatie man

Het is tijd om een vent eens goed in het zonnetje te zetten! En hoe kan dat beter dan met een grappig chatberichtje om hem te feliciteren? Want laten we eerlijk zijn, een standaard ‘gefeliciteerd met je verjaardag’ is zo afgezaagd. Bij Humor.nl hebben we de leukste en meest originele felicitatie man voor je verzameld. Hiermee zorg je gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de jarige job!

Wat ben je toch een vreemde vogel! Blijf alsjeblieft jezelf! Gefeliciteerd
De feesten worden minder wild naarmate je ouder aan het worden bent… Maar bekijk het van de positieve kant, er zijn er steeds minder te gaan.
Proficiat aan de kerel die zich na al die jaren, nog steeds niet gedraagd naar zijn leeftijd.
Knap, slim en grappig maar genoeg over mij. Gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van!
Weet jij wat er rijmt op gefeliciteerd? Bier!
Statistieken wijzen uit dat mensen met de meeste verjaardagen het oudste zijn geworden. Prettige verjaardag!
Weet je nog dat je 25 werd? Dat is lang geleden hé? Feest ze en een geweldige verjaardag!
Weer een stukje wijzergrijzer geworden. Geniet nog even van de volle bos. Een fijne verjaardag!
Weer een jaar overleefd, hoera! Gefeliciteerd!

Kom ze maar stelen, hoor!

Eerst maar een gefeliciteerd voor jou zelf, want je hebt de pagina gevonden waar je de meest originele en grappige chatberichten kunt vinden om een man mee te feliciteren. Waarom zou je zelf iets verzinnen als je hier kunt kiezen uit de allerbeste teksten? Het is tenslotte veel leuker om te laten zien dat je gevoel voor humor hebt en niet zomaar een saaie, clichématige felicitatie van internet hebt geplukt. Dus wees gerust, neem lekker de tijd om de juiste tekst te vinden en laat ons je helpen om een onvergetelijke felicitatie te sturen!

Humor, het beste cadeau

Een verjaardag is natuurlijk een feestelijke dag, en bij een feestje horen natuurlijk cadeaus. Wij hebben helaas geen cadeaus voor de jarige, maar wel de grappigste berichten om de jarige job te feliciteren. Met onze berichtjes laat je de jarige weten dat je aan hem denkt en dat je zijn verjaardag niet zomaar voorbij wil laten gaan. En zeg nou zelf, wie wil er nu niet lachen op zijn verjaardag?

Beter dan taart

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart. Maar wat nou als je de taart nog niet hebt kunnen bezorgen? Geen probleem! Stuur een grappig chatberichtje en de jarige zal alsnog buikpijn hebben, deze keer niet van alle zoetigheid, maar van het lachen. Wat is nou meer waard, een lach of een taart? En laten we eerlijk zijn, wat is nou meer waard, een lach of een taart? Precies, een lach natuurlijk! Een taart verdwijnt in no-time in de maag, terwijl een goede grap nog lang in het geheugen blijft hangen.

Vooral onze berichtjes

Het is tijd om de jarige in het zonnetje te zetten! Met onze grappige chatberichten maak jij zijn verjaardag helemaal compleet. En laten we eerlijk zijn, een beetje humor kan geen kwaad op deze feestelijke dag. Dus laat die slingers maar hangen en stuur een berichtje dat de jarige nog lang zal heugen! Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder een flinke dosis humor. En met onze grappige chatberichten wordt dat gegarandeerd een succes. Van een flauwe woordgrap tot een hilarische zinspeling, wij hebben het allemaal voor je verzameld. Een lach is toch het beste cadeau dat je de jarige kunt geven, of niet?

Of gooi je ‘m d’r ter plekke uit

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een feestje, en bij een feestje hoort natuurlijk een goede mop. En laten wij die nu net voor je hebben! Met onze grappige chatberichten maak jij de jarige helemaal blij op zijn speciale dag, want je kunt ze ook gewoon als binnenkomers op zijn verjaardagsfeestje gebruiken.

Suggesties?

Bij Humor.nl zijn we constant naar de grappigste chatberichtjes om een man te feliciteren. Dus, als je denkt dat je het in je hebt om ons te laten lachen, stuur dan je grappigste berichtjes in en wie weet verschijnt jouw berichtje binnenkort hier.

Mannen, altijd lastig bij felicitaties

Of het nu gaat om een verjaardag, een nieuwe baan of een andere prestatie, een felicitatie man kan soms lastig zijn. Maar met de juiste dosis humor, kan je een man op een onvergetelijke manier feliciteren. Dus, als je denkt dat je grappige chatberichtjes hebt om een man te feliciteren, dan willen we graag van je horen!

Kan jij grappig feliciteren?

Het enige wat je hoeft te doen is ons je grappigste chatberichtjes te sturen via onderstaand formulier. We willen dat je ons verrast met je creativiteit, dus voel je vrij om alles uit de kast te halen. Of je nu kiest voor woordgrapjes, of een hilarisch verhaal, zolang het maar grappig is, maak je kans om deel uit te maken van de exclusieve humor.nl-collectie, waar alleen grappen tussen komen van royaal niveau! We zullen de inzendingen beoordelen op originaliteit, humor en hoe goed ze passen bij de gelegenheid.

Wij willen jouw flauwe humor

Maar wees gewaarschuwd, we verwachten flauwe grappen en humor die de grens een beetje opzoekt. Als je niet van flauwe humor houdt, dan is deze wedstrijd misschien niets voor jou. Maar als je wel van flauwe humor houdt, dan is dit je kans om te laten zien hoe grappig je bent. Dus waar wacht je nog op? Stuur ons je grappigste chatberichtjes voor een felicitatie man. En als je nog steeds niet zeker weet wat je moet sturen, neem dan een kijkje in onze collectie voor inspiratie. We hebben genoeg humoristische inhoud om je op gang te helpen.

Berichten toevoegen