Gelukkig nieuwjaar

Home » Berichten » Gelukkig Nieuwjaar

Ah, hallo daar! Welkom op de pagina van humor.nl met de meest hilarische moppen die je ooit zult lezen. Althans, dat hopen we. We beloven in ieder geval dat je op deze pagina genoeg flauwe grappen en woordspelingen zult vinden om jouw dag een stukje leuker te maken.

Ik hoop dat je problemen net zo snel verdwijnen als je goede voornemens van vorig jaar. Gelukkig nieuwjaar!
Ik heb het beste plan van 2023, ik ga een social media afkickcentrum beginnen. En mijn eerste uitnodiging gaat naar jou!
Ik ben zo enthousiast over 2023! Dat we weer een heel jaar samen onze tijd mogen verspillen. Een geweldige jaarwisseling!
Mijn excuses voor mijn gedrag van afgelopen en komend jaar. Fijne jaarwisseling!
Ik wens je een veel drank, orgasmes en het winnende lot uit de loterij.
Voordat ik dronken ben, mijn telefoon verlies, naakt door de straat heen ren, en gearresteerd ben, alvast een gelukkig nieuwjaar.

Oud en nieuw, droog en plat

Op deze pagina hebben we een selectie gemaakt van de grappigste chatberichtjes die je kunt gebruiken om jouw nieuwjaarswensen extra bijzonder te maken. Van droge woordspelingen tot de meest absurde situaties, onze chatberichtjes hebben voor ieder wat wils.

Jij hoeft ze niet te verzinnen

Oh nee hoor, je hoeft je hoofd niet te breken over het bedenken van een grappig gelukkig nieuwjaar, dat zou veel te veel gevraagd zijn. Gelukkig hebben wij onze hersenen al uitgeput om voor jou een lijstje met flauwe chatberichten samen te stellen. Want waarom zou je ook moeite doen om zelf iets origineels te bedenken als je gewoon iets kan kopiëren en plakken? Zo kan je je kostbare tijd besparen en je volledig concentreren op het versturen van die hilarische berichten die we hier voor jou hebben uitgezocht. Geen zorgen, niemand zal merken dat je creativiteit en humorloosheid totaal ontbreekt, niemand zal zelfs maar een vermoeden hebben dat je gewoon onze selectie hebt gestolen.

Humor als goede voornemen

Wist je dat humor een krachtig middel is om verbinding te maken met anderen? Het is wetenschappelijk bewezen dat lachen niet alleen ons humeur verbetert, maar ook ons stressniveau verlaagt en ons een gevoel van saamhorigheid geeft. Oh jongens, hier hebben we weer zo’n wetenschappelijk bewijs dat alles kan oplossen. Maar wat hebben we daar eigenlijk aan? Moeten we dan grappen gaan maken als ons huis in brand staat of wanneer we ons belastinggeld kwijtraken aan onzin? Laten we eerlijk zijn, humor is niet altijd het antwoord. Maar als je toch besluit om het nieuwe jaar in te luiden met een flinke dosis humor, laten we dan hopen dat het geen flauwe grapjes zijn die alleen jou laten lachen. En laten we eerlijk zijn, als het niet werkt, kunnen we altijd nog naar de fles grijpen.

Begin hier!

Op deze pagina vind je een grote variatie aan grappige chatberichtjes voor een gelukkig nieuwjaar, van klassieke woordspelingen tot zinspelingen op de nieuwste memes. Onze selectie bevat voor ieder wat wils, of je nu houdt van droge humor of juist van absurdisme. Ben je klaar om je vrienden en familie te verrassen met een flinke portie humor? Neem dan snel een kijkje op deze pagina en laat je inspireren door onze grappige chatberichtjes voor nieuwjaar. En onthoud, het belangrijkste is dat je volop geniet van het gelukkig nieuwjaar en het oud en nieuw feestelijk inluidt, met of zonder flauwe grappen.

Suggesties?

Wanneer het einde van het jaar in zicht is betekent dat bij Humor.nl maar één ding: het is tijd om de meest tenenkrommende nieuwjaarswensen te verzamelen zodat jullie die naar elkaar kunt rondsturen! Daarom zijn wij van humor.nl op zoek naar de meest lachwekkende, domme en gênante nieuwjaarswensen. We willen onze collectie uitbreiden met jullie bijdragen, want laten we eerlijk zijn, onze eigen humor is soms ook niet om aan te zien.

Het maakt niet uit wat voor Nieuwjaars grap het is!

Of het nu gaat om een woordgrapje waarvan je zelf al meteen in een scheur ligt of om een totaal mislukte poging om grappig te zijn, wij willen het allemaal zien. Dus kom op, deel je meest beschamende nieuwjaarswens met ons! We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste woorden te vinden om over te brengen wat je wilt zeggen. Maar hierboven vind je al meer dan genoeg voorbeelden, zodat je je eigen teksten kunt verbeteren. Of juist niet, als je het leuk vindt om awkward situaties te creëren.

Misplaatst is zelfs beter

Weet je wat nog beter is dan een misplaatste nieuwjaarswens? Een volledig ongepaste nieuwjaarswens! Wie heeft er tenslotte behoefte aan saaie, traditionele nieuwjaarswensen die zogenaamd blijk geven van respect en dankbaarheid? Laten we in plaats daarvan ons best doen om de grenzen van fatsoen en goede smaak op te zoeken.

Maak deel uit van Humor.nl

Dus kom op, stuur ons jouw meest gênante, hilarische of mislukte nieuwjaarswens en wie weet plaatsen wij deze wel op onze website. Laten we samen het nieuwe jaar inluiden met een flinke dosis humor en zelfspot. En voor degenen die niet zo van flauwe grappen houden, maak je geen zorgen. We hebben ook nog genoeg andere grappen op onze website staan. Want het leven is al serieus genoeg, laten we het af en toe wat luchtiger maken met een goede dosis humor. Klik dus op de knop hieronder en stuur ons jouw beste tekst. Wie weet wordt jouw berichtje wel toegevoegd aan onze verzameling en maak je de jaarwisseling van vele anderen nóg leuker. Dus deel jouw humor met ons en laat ons allemaal genieten van jouw genialiteit (of gebrek daaraan).

Berichten toevoegen