Felicitatie vrouw

Home » Berichten » Felicitatie vrouw

Hoe kan een vrouw beter in het zonnetje gezet worden dan met felicitaties? Tijd om haar te laten zien hoe speciaal ze is! En waarom zou je genoegen nemen met een standaard ‘gefeliciteerd met je verjaardag’ wanneer je haar ook kunt verrassen met een grappig chatberichtje? Bij Humor.nl hebben we de leukste en meest creatieve felicitatie vrouw voor je verzameld, waarmee je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de jarige dame tovert! Laat haar weten dat ze bijzonder en geliefd is op haar speciale dag, en maak deze dag extra feestelijk met een grappige noot.

Alweer een jaartje ouder en nog steeds als sexy als altijd.
Iedereen feliciteerde je gisteren, maar niemand denkt aan jou zoals ik vandaag. Gefeliciteerd!
Gefeliciteerd! je bent slim, knap, grappig en doet me enorm veel denken aan mezelf.
Ow nee! Je bent 40! Maar geen paniek, je ziet er nog steeds uit als een 39 jarige.
Net als goede wijn worden we elk jaar beter. Of beter gezegd, hoe meer we drinken, hoe beter we ons voelen over onze leeftijd.
Statistieken wijzen uit, dat mensen met de meeste verjaardagen, langer leven. Fijne verjaardag!

We hebben hier de beste felicitatie vrouw!

Allereerst willen we jou feliciteren, omdat je op de juiste pagina bent beland voor de meest grappige en originele chatberichten om een vrouw mee te feliciteren. Waarom zou je zelf iets verzinnen als je hier kunt kiezen uit de allerbeste teksten? Het is tenslotte veel leuker om te laten zien dat je gevoel voor humor hebt en niet zomaar een standaard felicitatie van internet hebt gehaald. Dus wees gerust, neem de tijd om de juiste tekst te vinden en laat ons je helpen om een onvergetelijke felicitatie te sturen!

Feest mee en lach!

Een verjaardag is een dag om te vieren en cadeaus horen daar natuurlijk bij. We hebben dan wel geen geschenken voor de jarige, maar wel de grappigste berichten om de jarige dame te feliciteren. Met onze berichten laat je de jarige weten dat je aan haar denkt en haar verjaardag niet zomaar voorbij wil laten gaan. Want zeg nou zelf, wie wordt er nu niet blij van een lach op haar gezicht op deze feestelijke dag?

Beter dan bloemen

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een mooi boeket bloemen. Maar wat als je geen bloemen kunt geven omdat je niet in de buurt bent? Geen zorgen! Stuur een grappig chatberichtje en de jarige zal alsnog je attentie ontvangen, dit keer niet in een vaas, maar in een appje. Wat is nu meer waard, een glimlach of een boeket bloemen? Een glimlach natuurlijk! Bloemen zullen na een paar dagen verwelken, terwijl een goede grap nog lang zal blijven hangen.

Wij hebben de grappigste felicitaties voor haar!

Het is tijd om de jarige in het zonnetje te zetten! Met onze grappige chatberichten maak jij haar verjaardag helemaal compleet. Want zeg nou zelf, wie wil er nu geen glimlach op haar gezicht zien? Dus laat die slingers maar hangen en stuur een berichtje dat de jarige nog lang zal heugen! Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder een flinke dosis humor. En met onze grappige chatberichten wordt dat gegarandeerd een succes. Van een flauwe woordgrap tot een hilarische zinspeling, wij hebben het allemaal voor je verzameld. Een lach is toch het beste cadeau dat je haar kunt geven, of niet?

Verjaardagsfeestje zonder grap is een flop

Een verjaardag is niet compleet zonder lachen, en daarom hebben wij de perfecte oplossing: grappige chatberichten om de jarige job te feliciteren. Of je nu op zoek bent naar een mop om te delen tijdens het feestje of gewoon een leuk berichtje om de jarige te laten weten dat je aan haar denkt, bij ons vind je het allemaal. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet lachen op haar verjaardag? Dus zorg dat je de jarige verrast met een goede grap en maak haar dag extra speciaal!

Suggesties?

Bij Humor.nl zijn we altijd op zoek naar de grappigste chatberichtjes voor een felicitatie vrouw. Dus als jij denkt dat je ons kunt laten lachen, stuur dan je grappigste berichtjes in en wie weet verschijnt jouw berichtje binnenkort hier.

Berichten toevoegen

Vrouwen feliciteren met humor

Of het nu gaat om een verjaardag, een promotie of een ander feestelijk moment, een vrouw feliciteren met humor is een geweldige manier om haar dag nog specialer te maken. Als je maag niet denkt dat je met onze flauwe grapjes harten gaan veroveren. Daar zijn we hier echt te schunnig voor. Maar als je denkt dat je grappige chatberichtjes hebt om een vrouw te feliciteren, horen we graag van je!

We willen jouw flauwe humor

Of je nu kiest voor een woordgrap, een hilarisch verhaal of iets anders, zolang het maar grappig is, maak je kans om deel uit te maken van onze exclusieve humor.nl-collectie, waar alleen de meest lachwekkende grappen tussen komen te staan. We zullen de inzendingen beoordelen op originaliteit, humor en hoe goed ze passen bij de gelegenheid. Wees gewaarschuwd, we zijn op zoek naar flauwe grappen en humor die de grens een beetje opzoekt. Als je niet van flauwe humor houdt, dan is onze soort humor misschien niet voor jou. Maar als je wel van flauwe humor houdt, dan is dit je kans om te laten zien hoe grappig je bent. En als je inspiratie nodig hebt, neem dan gerust een kijkje in onze collectie. We hebben genoeg humoristische inhoud om je op gang te helpen.

Berichten toevoegen