Partners

Home » Partners

Wij zijn natuurlijk niet alleen verantwoordelijk voor het aanbieden van de grappigste filmpjes en content op het internet. Om ervoor te zorgen dat jij de filmpjes en content op Humor.nl ook altijd en overal kunt bekijken, werken we samen met verschillende partners. En nee, we hebben daar niets te verbergen. Nou ja, behalve dan misschien onze lachstuipen wanneer we een nieuwe video uploaden.

Rovers Webdevelopment
Een van onze partners is Rovers Webdevelopment. Zij zijn verantwoordelijk voor de techniek achter onze website. En laten we eerlijk zijn, zonder techniek zou onze website niet veel meer zijn dan een stapel papier met grappen erop geschreven. Gelukkig weten de webdevelopers van Rovers precies wat ze doen en zorgen ze ervoor dat jij altijd en overal kunt genieten van de beste humor.

Overige partners

Maar dat is nog lang niet alles. We hebben nog andere partners die ons helpen bij het maken, onderhouden en promoten van onze website. Wie zijn deze partners precies? Voor uitgebreide partnerinformatie spreken we je graag persoonlijk. Want als je nieuwsgierig bent, stuur ons dan gerust een berichtje. We zijn tenslotte altijd in voor een goede grap en wie weet kunnen we je wel wat meer vertellen. Misschien krijg je dan zelfs wel een exclusief kijkje achter de schermen van Humor.nl.

Word jij onze volgende partner?

Dus onthoud, achter de grappen en grollen op onze website gaat een heel team schuil. En dat team bestaat uit meer dan alleen onze eigen grappenmakers. We werken samen met de beste partners om ervoor te zorgen dat jij altijd de beste en leukste filmpjes kunt bekijken. En wie weet, misschien word jij wel onze volgende partner. Maar dan moet je wel beloven dat je minstens zo grappig bent als wij.