Grappige filmpjes

Home » Filmpjes

humor videos

Welkom op de pagina met grappige filmpjes van Humor.nl! Hier vind je een superverzameling van hilarische video’s, die je laten lachen tot de tranen over je wangen rollen.

We hebben onze uiterste best gedaan om de beste en meest grappige filmpjes van over de hele wereld voor je te verzamelen. En het beste nieuws? De meeste van onze filmpjes komen van YouTube, dus je kunt ze allemaal gratis bekijken!

Humor in alle vormen en maten

Onze selectie is lekker breed en we hebben video’s voor elk wat wils. Of je nu van dieren, kinderen of volwassenen die uitglijden op ijs houdt, wij hebben het allemaal. We hebben grappige compilaties van bloopers, prankvideo’s en zelfs parodieën op bekende films en televisieshows. Het maakt niet uit wat voor soort humor je hebt, we hebben iets voor je.

Kom iedere dag terug voor nieuwe video’s

We updaten onze collectie voortdurend, dus vergeet niet om regelmatig terug te komen en te kijken wat er nieuw is. Als je zelf een grappige video hebt gezien die je met de wereld wilt delen, dan kan dat natuurlijk ook. Stuur ons de link en we zullen hem aan onze collectie toevoegen, zodat anderen er ook van kunnen genieten.

Waar en wanneer je wil

Een groot voordeel van onze video’s is dat je ze op elk moment van de dag kunt bekijken. Of je nu in de trein zit, op het werk pauze hebt of gewoon lekker thuis op de bank zit, onze filmpjes zorgen altijd voor een goede dosis humor. En als je eenmaal begint met kijken, is de kans groot dat je blijft hangen. Want wist je dat onze grappige filmpjes net als een zak chips zijn? Je begint met één, maar voor je het weet zijn ze op en wil je meer. Het maakt niet uit waar je bent of hoe laat het is, onze video’s zijn er altijd voor je. Of je nu op de wc zit en even wilt ontspannen of ‘s nachts wakker wordt en niet meer kunt slapen, onze filmpjes zijn er om je te vermaken.

Pas op je lachspieren!

Maar wees gewaarschuwd, sommige van onze video’s zijn zo grappig dat je niet meer bij kunt komen van het lachen. Het kan gebeuren dat je buikspieren zo erg pijn gaan doen, dat je denkt dat je een sixpack hebt. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele lichamelijke ongemakken die veroorzaakt worden door onze filmpjes.

Klassieke grappige tv-momenten

We hebben niet alleen filmpjes van mensen en dieren die rare capriolen uithalen, maar ook hilarische commercials en tv-momenten. Want laten we eerlijk zijn, soms zijn de commercials bijna net zo grappig als de programma’s zelf. En wat dacht je van tv-bloopers? Of talkshow hosts die in de lach schieten en niet meer bij kunnen komen? Wij hebben het allemaal.

Filmpjes voor kinderen

En als je denkt dat onze filmpjes alleen geschikt zijn voor volwassenen, dan heb je het mis. We hebben ook een grote collectie met grappige video’s van kinderen. Van schattige baby’s die in de lach schieten tot peuters die gekke dansjes doen, onze kindervideo’s zijn een gegarandeerde bron van plezier. En laten we eerlijk zijn, soms zijn de kinderen grappiger dan de volwassenen.

Sketches

Maar onze collectie bevat niet alleen grappige momenten die spontaan zijn vastgelegd op camera. We hebben ook een grote selectie met geënsceneerde video’s en sketches. Van comedyshows tot korte films, we hebben het allemaal. En het mooie van deze video’s is dat je ziet dat er echt over is nagedacht en dat er moeite in is gestoken. Dat maakt het kijken naar deze filmpjes nog leuker.

En er zijn niet alleen filmpjes op Humor.nl

Dus ga er even lekker voor zitten en geniet van onze collectie met grappige filmpjes. Vergeet niet om je lachspieren te trainen, want we hebben genoeg materiaal om je de hele dag bezig te houden. En als je op zoek bent naar nog meer humor, vergeet dan niet om onze andere categorieën met moppen, raadsels en afbeeldingen te bekijken.

Tips?

En als je denkt dat je zelf een grappige video kan maken die net zo goed is als onze collectie, dan dagen we je uit om dat te bewijzen! Stuur ons je video en als hij grappig genoeg is, dan zetten we hem op onze website. Wie weet, misschien word je wel de volgende viral sensatie. We willen er wel op wijzen dat we graag grappige filmpjes delen, maar we houden het wel netjes. We zijn geen fan van grof taalgebruik en situaties die als aanstootgevend kunnen worden beschouwd. Als je op zoek bent naar dat soort materiaal, dan kun je beter terecht bij andere websites zoals dumpert.nl. Maar als je gewoon even wilt ontspannen en genieten van wat goede humor, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Filmpje toevoegen