Berichten

Home » Berichten

berichten

Welkom bij de pagina voor grappige chatberichten! Ben je op zoek naar inspiratie voor dat berichtje waar je al een uur over aan het nadenken bent? Geen zorgen, wij hebben genoeg flauwe humor en foute grappen voor je klaarstaan om je vriend(in) te laten schudden van het lachen. Dus jat gerust, of beter gezegd, laat je hier lekker “inspireren”. Net zoals je vroeger ook de zeldzame Pokemon-kaart of Flippo van je klasgenoot mee naar huis hebt geïnspireerd.

Felicitatie man

Een overzicht van leuke berichten die passen bij de verjaardag van een man.

Felicitatie vrouw

Verzameling van bijzondere berichten die passen bij de verjaardag van een vrouw.

Fijne feestdagen

Een prettig lijstje van feestelijke berichten die passen bij de fijnste (dus waarschijnlijk schoonfamilie vrije) feestdagen.

Gelukkig nieuwjaar

Een bonte collectie van perfecte berichten die horen bij het meest gelukkige nieuwjaar die ooit iemand hebt toegewenst.


Wij zijn toch grappiger

Sommige mensen denken dat ze het in zich hebben om een meesterlijke grap te verzinnen, maar we weten allemaal dat de meeste grappen gewoon niet zo grappig zijn. Daarom hebben we op humor.nl een uitgebreide collectie met grappige chatberichten voor jou samengesteld. En als je denkt dat jouw zelfbedachte grap veel beter is dan wat we aanbieden, stuur dan gerust een boze mail naar ons en we zullen je laten zien waarom we toch echt de experts zijn.

Het maakt niet uit waarover

Of je nu op zoek bent naar een luchtige openingszin, een grappige reactie op een foto, of een originele manier om iemand te feliciteren, wij hebben het allemaal. En als je het niet bij één bericht wilt houden, hebben we genoeg materiaal om een hele conversatie te vullen met flauwe grapjes en oneliners. Want inhoudelijke gesprekken zijn helemaal passé.

Slecht is juist goed

Maar laten we eerlijk zijn, sommige grappen zijn zo slecht dat ze goed zijn. Dus als je wilt dat jouw vriend(in) zich afvraagt waarom hij of zij ooit bevriend is geraakt met jou, dan hebben wij precies wat je zoekt. Geef toe, wie kan er nou weerstaan aan een goede “yo mama” grap of een woordgrap die zo flauw is dat het grappig wordt?

Verschillende categorieën

Begin te grasduinen in onze collectie van grappige chatberichten en kijk wat we voor jou in petto hebben. Wij hebben een hele verzameling flauwe en grappige chatberichten die speciaal geschikt zijn voor mannen. Maar ook de vrouwen worden niet vergeten, want we hebben ook een categorie met bijzondere berichten die perfect passen bij de verjaardag van een vrouw. En als je op zoek bent naar iets feestelijks, hebben we ook nog eens een prettig lijstje met berichten die passen bij de fijnste feestdagen. En wat dacht je van het meest gelukkige nieuwjaar ooit? Ook daarvoor hebben we een bonte collectie van perfecte berichten die je kunt gebruiken om je vrienden en familie te verrassen. Dus als je wilt dat je berichten net zo goed worden als onze grappen, neem dan snel een kijkje!

Suggesties

Ben jij ook zo’n grappenmaker in de chat? Zo iemand die altijd wel een flauwe grap paraat heeft om de sfeer wat luchtiger te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij humor.nl zijn we namelijk op zoek naar de grappigste chatberichten die er zijn. Dus ben jij diegene die altijd de lachers op zijn of haar hand heeft tijdens het chatten? Stuur dan vooral jouw leukste berichten naar ons op!

Afgezaagde grappen mogen thuisblijven

En we willen het niet alleen hebben over de gebruikelijke openingszinnen zoals “Kom jij hier vaker?” of “Ben jij een ruimteschip? Want jij blaast me omver!” Nee, we willen het hebben over de écht grappige berichten. De berichten waarvan mensen denken: “Hé, hier zit tenminste wat humor in!” Denk bijvoorbeeld aan die ene keer dat je per ongeluk de verkeerde emoji gebruikte en daar een hilarisch misverstand uit ontstond. Of dat je tijdens het chatten een woordspeling maakte die zelfs de grootste zuurpruim aan het lachen kreeg. Kortom, alle berichten die jouw chatgesprekken net even wat leuker en luchtiger maken, zijn meer dan welkom.

De roem van op humor.nl komen!

En het mooiste van alles? Als jouw bericht wordt uitgekozen, dan krijg jij van ons niet alleen de eeuwige roem en glorie, maar ook een heuse beloning! Wat dan wel? Nou, je krijgt van ons de officiële goedkeurig van grappig. Een heuse eer! Nu ben je van Humor.nl-niveau. Dat is iets op trots op te zijn, zeg! En als dat niet genoeg reden is om je creativiteit de vrije loop te laten, dan hebben we nog één argument: stel je voor dat je op een dag op een feestje bent en iemand zegt: “Hey, die heb je gewoon van Humor.nl!” en jij kan zeggen: “Nee, die heeft Humor.nl van mij!”

We willen ze horen

Dus duik in jouw chatgeschiedenis en stuur ons jouw grappigste berichten op! Wie weet word jij wel de grappigste chatpartner van het jaar en win jij die felbegeerde humor.nl-eer. En anders hebben wij in ieder geval een hoop te lachen om jouw slechte pogingen tot grappen. Dus wat let je? Stuur die berichten op!

Berichten toevoegen